13 Eylül 2011 Salı

SESSİZ GECE DE KAYBETTİK...



FENERBAHÇE : 1  ORDUSPOR : 0

FENERBAHÇE
1 Volkan 
4 Bekir - 58 Bilica - 6 Yobo - 3 Reto Ziegler
16 Baroni - 62 Selçuk
38 Mehmet - 10 Alex - 92 Dia ( dk 65 Bıenvenu )
23 Semih ( dk 64 Caner )

ORDUSPOR
32 Saso Fornezzi
15 Miguel Garcia - 2 Yalçın - 58 Sedat - 24 Emre ( dk 83 Selçuk )
19 Gosso - 77 Onur ( dk 76 İrfan )
6 Dalmat ( dk 72 Ribeiro ) - 10 Culio - 12 Stancu
23 Fatih Tekke

Sıkıntılı günlerin ardından Fenerbahçe ile Orduspor Şükrü Saraçoğlu stadında ilk haftanın son maçında karşı karşıya geldiler.
Maçın ilk bölümlerinde Fenerbahçe oyunu rakip alana yıkmaya çalışırken Orduspor iyi kapanıp ani çıkışlarla rakip kaleye gitmeye çalışıyordu. 22.dakikada topu kapan Culio hızlı hücumla sol taraftan rakip kaleye inip yerden güzel bir orta yaptı, herkesi geçen top Fatih Tekke'nin önüne düştü. Fatih olabilecek en kötü vuruşu yaparak topu boş kaleye atamadı.

Bu dakikalarda Orduspor orta alanda Gosso'nun sağda Garcia solda Culio'nun bindirmeleriyle oyuna ortak olmaya başladı. Orduspor'un oyuna denge getirdiği dakikalarda Fenerbahçe'de Alex le oyuna ağırlığını koymaya başladı.Mehmet Topuz'un pasında Semih , Garcia'nın ofsaytı bozmasından faydalanıp Cristian Baroni'ye al da at dediği pasta Fatih Tekke'nin yapamadığı vuruşu yaparak 31. dakikada Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü attı. iLk yarı bu skorla sona erdi.
2. yarıda Orduspor üzerindeki baskıyı atarak oyuna ortak olmaya başladı. Fenerbahçe önde olmanın avantajıyla oyunu rölantide tutmaya çalışırken gelişen Orduspor atakları Fatih'in ayaklarında eriyordu. Sahaya kaptan olarak çıkan Gosso oynadığı mükemmel futbolla takımını ayakta tutmaya çalışırken bir gol atıp beraberliği sağlamak için takımını ateşliyordu. Oyunun son bölümlerindeki en güzel hareket ise Alex'in mükemmel rövaşatasıydı. Bu rövaşatayı Sosa Fornezzi kornere çelerek olası bir golü de önlüyordu. Orduspor'un son dakikalardaki sağlı sollu atakları Fenerbahçe defansını bunaltsada sonucu değiştirecek golü bulamadan maç sona erdi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder