15 Ekim 2011 Cumartesi

MENEKŞELER ES ES'E ACIMADI...


ORDUSPOR: 2 - ESKİŞEHİRSPOR: 1
STAT:
19 Eylül
HAKEM: Bülent Yıldırım

ORDUSPOR: Fornenzi, Garcia, Sedat, Yalçın, Emre, Dalmat (Dk. 80 Tobias), Onur, Culio (Dk. 90 Abdurahman), Ali, Stancu, Fatih (Dk. 90 Hakan Özmert)
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Sezgin, Diego, Dede, Erkan(Dk. 60 Serdar), Veysel (Dk. 82 Burhan), Tello(Dk. 60 Mehmet Yıldız), Alper, Kamara, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe

GOLLER: Dk. 47 Stancu, Dk, 50 Culio, Dk.65  Kamara
SARI KARTLAR: Ali,Dalmat, Garcia, Ivesa, Veysel, Kamara, Alper
KIRMIZI KART: Dk. 84 Kamara

Orduspor evinde oynadığı 3.maçtan galibiyetle ayrılarak kaybetmeme geleneğini sürdürdü.  Son üç maçını kaybeden Eskişehir Ordu da da kaybedince 7 puanda kaldı. İlk yarısı   0-0 biten karşılaşmanın 2.yarısına fırtına gibi başlayan Orduspor 47. dakikada Stancu ve 50. dakikada Culio'nun golleriyle bir anda durumu 2-0 yaptı. 2-0 geriye düşen Eskişehir de Teknik direktör Skibbe Oyuna Mehnet ve Serdar'ı alarak hücum gücünü yüksellti ve oyuna ayırlığını koyduğu dakilarda da Kamara ile golü bularak skoru 2-1 e getirdi. Golü atan Kamara 84. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Eskişehirin baskıları azaldı ve maç Orduspor'un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.  Kaybetmeme alışkanlığını bu maçta da devam ettiren Orduspor 6.hafta sonunda puanını 11 e çıkardı.


Resimler için İnternetspor'a teşekkür ederiz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder