21 Kasım 2011 Pazartesi

SERİYİ KAYSERİSPOR BOZDU...


KAYSERİSPOR: 1 - ORDUSPOR: 0

Stad:

Kayserispor
Navarro, Hasan Ali, Eren, Khizanishvili, Gökhan Ünal, Amrabat (Dk. 88 Cem Sultan), Santana, Riveros, Sefa (Dk. 84 Nadir), Engin (Dk. 46 Furkan), Pekarik

Orduspor
 Fornezzi, Garcia, Yalçın, Sedat, Emre, Ali (Dk. 77 İrfan), Onur (Dk. 55 Hakan), Culio, Dalmat (Dk. 66 Riberio), Stancu, Fatih Tekke

Gol: Dk. 36 Gökhan Ünal (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 36 Emre, Dk. 50 Dalmat, Dk. 64 Sedat (Orduspor), Dk. 81 Furkan, Dk. 82 Navarro, Dk. 89 Gökhan Ünal (Kayserispor)

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, Kadir Has Stadı'nda konuk ettiği Orduspor'u 1-0 mağlup etti ve rakibinin 9 maçlık yenilmezlik unvanına son verdi.
Ofansif bir kadro ile maça başlayan Kayserispor, rakip kalede ciddi gol pozisyonları bulmakta da zorlanmadı.
Mücadelenin 36'ıncı dakikasında Sefa'nın soldan ortasında, Orduspor savunması büyük bir hata yaptı. Topu önünde bulan Gökhan Ünal, çok rahat bir şekilde topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı, sarı-kırmızılı ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda da sahada güzel bir futbol vardı. Karşılıklı ataklarla geçilen ikinci yarıda Orduspor, özellikle Fatih Tekke ile bulduğu net pozisyonları değerlendiremedi. Kayserispor da farkı artırmak için bulduğu fırsatlarda becerikli değildi ve mücadele, 36'ıncı dakikada Gökhan Ünal'ın tek golüyle 1-0 sona erdi.
Kayserispor, bu galibiyetle Spor Toto Süper Lig'de puanını 13'e çıkardı. Orduspor ise 17 puanda kaldı. Ligde son yenilgisini ilk hafta Fenerbahçe karşısında alan Orduspor ise 9 maç aradan sonra mağlubiyetle tanıştı.
Kadir Has
Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Kısal, Mehmet Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder