27 Mart 2012 Salı

NEDİM TÜRKMEN'E AÇIK MEKTUP...


Sayın Başkan Nedim Türkmen,
Orduspor’a başkan olduğunuz günden beri Ordusporumuzun çıtası her geçen gün yükselmekte, marka değeri de her geçen gün artmaktadır.
Bank Asya 1.Ligden Süper lige yükseliş, Süper ligde ilk yıl için bütçeyle orantılı doğru kadro seçimi , Hector Cuper gibi dünyada marka olmuş bir teknik adamın Orduspor’un başına getirilmesi, tesisleşme, halka açık şirketleşme çalışmaları, aynı ligde yer almamızdan dolayı Galatasaray kongre üyeliğinden istifanız, kulüpler birliğinde birkaç olay haricinde dik duruş, Culio’nun sözleşmesinin feshi, bayan basketbol ve bayan futbol takımlarının kurulması ve oynadığı liglerde ses getirmesi ,altyapıların yeniden organize edilmesi..
Bütün bunlar Orduspor’un bu yıl yazılı ve görsel basında 4 büyük kulüpten sonra beklide en çok yer almasına ve marka değerininin yükselmesine sebep olmuştur. Bu da Orduspor için çok olumlu bir gelişmedir.
Televizyon proğramlarına bağlanmanız, demeç vermeniz ve güncel olaylara açıklık getirmeniz Orduspor adının gündemde  tutulması nedeniyle olumlu , fakat çıktığınız proğramlarda Orduspor kulüp başkanına adam diye hitap eden, hem yayında kalın lütfen diyerek sizi bekleten sonrasında da 3 saat yayında kaldı diye eleştiri yapan kişi ve kurumları lütfen yazılı olarak kınayınız. Ve bu kişilere karşı tavır koyunuz.
Bu haftaki Galatasaray maçında bizler tribünlerde yerimizi alıp takımımızı destekleyeceğiz. Culio'nun ya da Stancu'nun olmaması sahaya 9 kişi çıkacağımız anlamı taşımadığına göre çıkacak 11 oyuncu aslanlar gibi mücadele edecektir. Yeneriz , yeniliriz hiç önemli değil önemli olan dik durmak ve Orduspor armasını layığıyla taşımaktır.
Bu yıl ligde kalmak önemliydi, bunu başardık. Sırada yeni sezon hazırlıkları var. Eminim ki yeni sezon proğramını ve transfer çalışmalarını bugünden başlatmışsınızdır. Yeni sezonda yerinde yapılacak transferler ve iyi bir fikstür çekimiyle hedeflerimizi ve çıtamızı bu yıldan daha yukarı taşıma başarısına erişiriz.
Orduspor’un  bu yükseliş trendinde bizlere taraftar olarak ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız.
Yolunuz açık olsun…
T.Serdar KÖKSAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder