13 Kasım 2012 Salı

İLK ONLİNE TV ORDUSPOR'DAN...


Orduspor Kulübü, Türkiye'nin ilk ''online spor tv kanalı''nı MyBilet firmasıyla ortaklaşa hayata geçirdi..

Ortaköy MyBilet Bosphorus Lounge'da düzenlenen tanıtım töreninde konuşan Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, bu uygulamayı Türkiye'de ilk kez düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ve bundan sonra da bu tip önemli projelere imza atacaklarını söyledi.

Türkmen, Türkiye'de bazı kulüplerin televizyon kanallarının bulunduğunu ancak böyle bir uygulamaya sadece kendilerinin sahip olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
''Televizyonu olan kulüplerin, para kazanıp kazanamadığına bakıldığında, negatif tarafı görürsünüz. Bu uygulamayı takımımızla ilgili olayları anında haber geçmek hem de kulüp kasasına ek gelir kazandırmak için başlattık. Türkiye'de ilk kez yapıyor olmamız önemli. Son 4 yıldır Türk sporunda güzel şeyler yapıyoruz. Bundan sonra da önemli projelerimiz var. Biz gençleri, çocukları maçlara çekmek için geleceğin taraftarı projesini yapıyoruz. Bu 'online' televizyonla herkesin evine gireceğiz'' diye konuştu.

Türkmen, Orduspor TV Online'ı seyreden herkesin, mor-beyazlı kulüple ilgili her şeyden haberdar olacağını ve hedeflerinin 20 bin aboneye ulaşmak olduğunu kaydetti.
MyBilet İcra Kurulu Üyesi Metin Dalman ise, Orduspor'la böyle bir proje içinde yer almaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder