25 Şubat 2012 Cumartesi

İYİ ORTA GOL OLUR..


Orduspor: 1 - Kayserispor: 0
Stat: 19 Eylül

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

Orduspor
 Fornezzi
 Yalçın, Garcia, Abdurrahman, Selçuk
 Hakan, Ali, Gosso, Culio
 Stancu, Javito

Kayserispor
 Navarro
 Hasan, İlhan, Berkay, Abdullah
 Troisi, Amrabat, Riveros, Kujoviç
 Sefa, Pekarik

Gol: Dk. 47 Yalçın

Ev sahibi Orduspor'da sakatlıkları bulunan Hasan Kabze, Abdülkadir Kayalı, Onur Tuncer ve Numan Çürüksu kadroda yer almadı. Konuk Kayserispor'da ise sarı kart cezaları bulunan stoperler Zurab ve Eren Güngör ile sakatlığı tam olarak geçmeyen Arjantinli Cangele maçta yer almadı.

Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper kalede her zamanki gibi Fornenzi, savunmanın sağında Abdurrahman Dereli, solunda Selçuk Şahin, defansın göbeğinde ise Yalçın Ayhan ile Garcia'ya şans tanıdı. Önlerindeki ikilide Gosso ile Ali Çamdalı, önlerindeki üçlüde sağda Javito, solda Culio, ortada Culio ve hücumda tek forvet olarak ise Stancu'ya şans verdi.

Kayserispor'da ise teknik direktör Şota ise kalede Navarro, savunmanın sağında her zamanki gibi Pekarik, solunda yine her zamanki gibi Hasan Ali Kaldırım, cezalı stoperler Eren Güngör ve Zurab'ın yerine ise genç Berkay Dabanlı ile İlhan Eker'i sahaya sürdü. Bu oyuncuların önündeki ikilide Nunez ile Abdullah Durak, önlerindeki üçlüde sağda Troisi, solda Amrabat, ortada Sefa Yılmaz, tek forvet olarak ise son haftaların formda ismi Emir Kujovic'i sahaya sürdü.

Maça ev sahibi Orduspor hızlı başladı. Atakların başlangıcı genellikle Culio'dan olurken, Stancu'nun hücum hattında savunmanın arasında fazla etkili olamadığı görüldü. Konuk Kayserispor ise daha çok kontraataklarla gol arıyor, bunlarda Amrabat ile kanatlardan top getirmeye çalışıyordu. Amrabat ile Troisi ise maç içinde zaman zaman kanat değiştiriyordu. Kayserispor'un golcüsü Emir Kujovic ise diğer maçlara oranla çok fazla etkili olamadı.İlk yarıda Orduspor'un en önemli atağı son dakikalarda geldi. Stancu'nun ve ardından Culio'nun sert vuruşları Kayserispor'un direğinden geri geldi.

İkinci yarıya iki takım da aynı onbirlerle başladı. Ev sahibi Orduspor'da kullanılan serbest vuruşta topa çok iyi yükselen Yalçın Ayhan'ın kafa vuruşu 'iyi orta gol olur' dercesine Kayserispor ağlarıyla buluştu ve ev sahibi takım 1-0 öne geçti.İlk oyuncu değişikliğini 60. dakikada Kayserispor yaptı ve sağ bek Pekarik ile orta saha oyuncusu Sefa Yılmaz'ın yerlerine Kamil Ahmet Çörekçi ve Diego Biseswar oyuna dahil oldu. Konuk Kayserispor dakikalar 80'i gösterdiğinde son değişikliği yaptı ve günün etkisiz ismi Amrabat'ın yerine Babacar Mbaye oyuna dahil oldu.Ev sahibi Orduspor ise ilk değişikliğini 83. dakikada yaptı. İspanyol oyuncu Javito'nun yerine Dalmat oyuna dahil oldu. Orduspor 86. dakikada ikinci değişikliğe gitti ve sakatlanan Stancu'nun yerine Bruno oyuna girdi.Dakikalar 90+3'ü gösterdiğinde Orduspor son oyuncu değişikliğini yaptı ve Hakan Özmert'in yerine Emre Özkan oyuna girdi.

İki takım da kalan dakikalarda gol atma başarısı gösteremeyince maç Orduspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

Bu sonuçla Orduspor puanını 38'e çıkartırken, Kayserispor ise 34 puanda kalmış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder