13 Ağustos 2011 Cumartesi

BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ...


TRT Ankara Kupası 1.Grup 2.karşılaşması Orduspor ile Karbükspor arasında oynandı. Turnuvanın ilk maçında Orduspor Ankaragücü ile 1-1 berabere kalırken, Karabükspor Ankaragücü'ne 2-1 yenildi. Grup birincisinin belli olacağı Orduspor Karabükspor arasında oynanan maç ise 0-0 sona erdi.

Saray Spor Tesisleri'nde oynanan ve Eser Birinci,
Engin Erdem, Serkan Olguncan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Orduspor, Fevzi, Garcia, Caner, Yalçın, Selçuk Şahin, Ali, Onur, Hakan, Dalmath, Riberio ve İbrahim Şahin 11'i ile başladı.

Kardemir Karabükspor'un kadrosu ise Orkun, Ahmet, Muhammed, Deumi, Murat, Bilal, Hakan, Merter, Cernard, Mehmet ve İsmail'den oluştu.
Karşılaşmanın kısa bir özetini yaparsak eğer Orduspor ilk yarıda rakibine oranla daha kontrollü bir oyun sergiledi. İbrahim Şahin ve Hakan Özmer'in gol vuruşları direkten döndü. Maçın ikinci yarısı  oyuncuların denendiği bir karşılaşma şeklinde oldu. Bu yarıda oyuna giren Culio göz doldurdu. İlk maç sonrasında söylediğimiz sözü burada da tekrarlamakta fayda var. Orduspor eğer son vuruşları iyi olan rakip defansa pres uygulayabilecek tipte yırtıcı bir sanrafor bulabilirse iyi bir sezon geçirir diye düşünüyorum.
0-0 biten karşılaşma sonucuna göre Ankaragücü grup 1. si olurken Orduspor grup ikincisi , Karabükspor ise 3. cü olarak grup maçlarını tamamladılar. Turnuva Pazar günü  Şampiyonluk ve derece maçlarının oynanmasıyla son bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder