24 Ağustos 2011 Çarşamba

'' KEDİ '' ORDUSPOR'DA...


'' KEDİ '' ORDUSPOR'DA..

Günlerdir konuşulan transfer nihayet gerçekleşti. Bogdan Sorin Stancu 350.000 euro bonservis bedeli ile Galatasaray'dan bir yıllığına kiralandı.
Futbol kariyerine Doğduğu şehrin takımı Agreş Piteşti'de başlayan Stancu, 17 yaşında A Takım'a yükseldi. 2005-06 sezonunun ikinci yarısında Dacia Mioveni takımına kiralandı. Sezon sonunda Unirea Urziceni’nin yolunu tutan Stancu, burada geçirdiği bir sezonun ardından 2008’de Steaua Bükreş’e transfer oldu.
2,5 yıl Steaua Bükreş forması giyen Stancu, oynadığı 72 maçta 32 gol kaydederken önceki yıl 14, geçen  yılın galatasaray'a gelmeden önceki bölümünde ise 17 kez rakip fileleri havalandırdı.Galatasaray'da oynadığı  14 maçta 2 gol atan Bogdan Sorin Stancu 2011-2012 futbol sezonunda oynacağı Orduspor forması altında ne kadar gol atacağı şimdiden merak konusu.
Futbola başladığı Agreş Piteşti kulübünde oynarken utangaçlığı ve sevimliliği nedeniyle hocası Ivanovschi ona '' Kedi '' lakabını verdi . Bizde Kedi lakaplı Bogdan Sorin Stancu'ya Orduspor'a hoşgeldin derken atacağı gollerle taraftarın gönlünde taht kurmasını dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder